/>

 

År 1994 startades kärnkraftsbranschnätverket Young Generation. Året är nu 2024, och YG-deltagare och alumner inbjuds till fest. Det är dags att mötas för att minnas, fira, och blicka framåt!

 

Datum och plats

Vi möts i Oskarshamn tisdagen den 17 september. Programmet börjar med studiebesök på OKGs och SKBs anläggningar under eftermiddagen. På kvällen bjuds på middag med tal och underhållning. Detaljerat schema skickas till anmälda deltagare i god tid.

 

Konferensen CET 2024

I samband med YG:s 30-årsfirande går konferensen Converging Energy Technologies 2024 (cet2024.org) av stapeln. Konferensen hålls 18-20 september och gästas av nationella såväl som internationella deltagare från kärnkraftsbranchen och andra discipliner i energisektorn. På schemat står presentationer, panelsamtal, festmiddagar och studiebesök. YG-deltagare och alumner erbjuds besöka konferensen till rabatterat pris.

 

Anmälan

Anmälan till YG 30 år görs via formulär genom att klicka här. Eventet är kostnadsfritt för deltagaren! Observera att begränsat antal platser gäller, mer information finns i anmälningsformuläret. Anmälan till CET 2024 sker via separat anmälan på hemsidan. YG-deltagare och alumner erhåller 2000 kr rabatt i kassan genom att skriva ”Young Generation” i fältet ”Reduced”.

 

Boende

Deltagare i CET kan boka boende med särskilt erbjudande, se CETs hemsida